Útmutató a fizetéshez

  1. Miután feladta a hirdetését érdemes képeket is feltölteni hozzá, mert a tapasztalatok alapján a fotókkal kiegészített hirdetésekre hamarabb felfigyelnek az érdeklődők. Ha Ön is így dönt, kattintson a feltöltöm a képeket lehetőségre.


  1. A képek feltöltésének ára 1500 Ft / 30 kép, melyet fizethet átutalással vagy bankkártyás fizetéssel. Ezért az összegért cserébe 90 napig lesznek aktívak a fotók. A megfelelő opcióra kattintva választhatja ki, milyen módon szeretne fizetni.


  1. Ha a bank átutalást választja, akkor meg kell adnia a számlázási adatokat. Ehhez kötelező kitölteni a név, irányítószám, település és a cím rubrikákat, valamint cég esetében az adószámot is.


  1. Ezt követően kap egy tájékoztatót a fizetési feltételekről, valamint egy azonosítót, melyet a közlemény rovatba kell majd beírnia, nagyon fontos, hogy csak ezt az azonosítót írja be a közleménybe, semmi mást!


  1. Az utalást ezt követően az Ön saját bankjában személyesen vagy pedig az online netbankjában tudja végrehajtani.

  1. A másik lehetőség a bankkártyás fizetés. Ez esetben is szükség van a számlázási adatok megadására, valamint itt az e-mail cím megadása is szükséges, majd kattintson a Fizetés lehetőségre.


  1. Ezt követően a bankkártya adatok megadása szükséges. A legördülő lehetőségek közül válassza ki a kártyája típusát, majd írja be a kártyát kibocsátó bank nevét. A kártyaszámhoz a bankkártya elején található hosszú számsort szükséges begépelni, a kártya tulajdonos nevét és a kártya érvényességi idejét pedig a számsor alatt találja. Az érvényességi kód a kártya hátlapján található háromjegyű kód.


  1. Ez után mielőtt megerősíti a fizetést, még egyszer ellenőrizheti, hogy a megadott adatok valóban egyeznek-e a kártyán szereplőkkel.


  1. Végezetül ahhoz, hogy a bankja jóváhagyja a fizetést, szükség van egy végső megerősítésre. Ezt általában egy SMS-ben kapott kóddal teheti meg.


  1. A sikeres befizetés után, ha szüksége van rá, ne felejtsen el számlát kérni, hiszen utólag nehezebb és hosszabb folyamat ennek kiállítása. Ezt a számla kérése opcióra kattintva teheti meg.


További útmutatók