Útmutató hirdetés feladáshoz

  1. Ha ingatlan hirdetést szeretne feladni kattintson a hirdetésfeladás vagy feladom a hirdetésem lehetőségre.


  1. Ezt követően meg kell adni az ingatlan alapadatait, fontos, hogy az ingatlan címének és árának megadása kötelező, máskülönben nem adhat fel hirdetést. Ha az adatokat megadta, kattintson a mentés és tovább lehetőségre.


  1. Ezt követően van lehetőség a részletes adatok megadására, az ingatlan alapterületét és a szobák számát kötelező megadni.


  1. Ha a további adatok opcióra kattint, akkor lehetősége van az ingatlan egyéb jellemzőinek megadására, ez azonban csak opcionális. De minél több adatot ad meg, annál nagyobb az esélye, hogy felkelti az érdeklődők figyelmét.


  1. Ezt követően ismét a mentés és tovább lehetőségre kell kattintani, és ezzel a hirdetése sikeresen elkészült.


  1. Ha biztosra akar menni, készítsen olyan hirdetést, mely felkelti az érdeklődést, ehhez nézze meg mi a jó ingatlanhirdetés 10+1 titika.

Mi történik, ha inaktívvá válik a hirdetése?

  1. Miután létrehozta hirdetését az 30 napig lesz aktív - ha képeket is töltött fel hozzá, akkor a hirdetés is aktív marad a fotók aktivitási ideje alatt (90 napig) - ezt követően a hirdetése inaktívvá válik. Ezt a hirdetéskezelőben tudja megtekinteni, itt látja, hogy hirdetés aktív vagy inaktív.


  1. Ha a 30 (vagy 90) nap letelte után a hirdetése még aktuális, és továbbra is szeretné nálunk hirdetni, a hirdetéskezelőben kattintson a Hirdetés aktiválása lehetőségre. Ezzel a hirdetését meghosszabbította további 30 napra. A hirdetések hosszabbítása többször is lehetséges és minden alkalommal ingyenes. Fizetni csupán a fotók feltöltéséhez szükséges.


További útmutatók