Útmutató képfeltöltéshez

  1. Miután kifizette a szükséges összeget, máris feltöltheti az eladni kívánt ingatlanáról a képeket. Ehhez kattintson a tallózás lehetőségre vagy húzza a feltölteni kívánt képet az erre kijelölt mezőbe, ezt a Húzzon ide fájlokat szövegnél találja. (Ha erre a mezőre kattint itt is lehetősége van tallózni a képeket.)


  1. Figyeljen arra, hogy az előírt paramétereknek megfeleljenek a feltölteni kívánt képek, máskülönben a rendszer nem engedi feltölteni. Ezek a paraméterek a következők: a fájl típusa jpg, png és bmp, mérete maximum 10000 KB (10 MB) lehet.


  1. Miután tallózott egy a paramétereknek megfelelő fotót - és ezzel a fotóval elégedett - kattintson a Feltöltés opcióra. Ha mégsem ezt a képet kívánja feltölteni kattintson az Eltávolításra.


  1. Ezt követően a folyamat elejéről kezdődik és feltöltheti az újabb képeket, legfeljebb 30 darabot. Ha azonban meggondolta magát lehetőség van egy feltöltött kép törlésére, így ehelyett egy másikat tölthet fel. Ehhez kattintson a feltöltött kép bal felső sarkában található piros X-re, majd erősítse meg, hogy biztosan törölni szeretné-e a képet.


  1. Ha módosítani szeretné a képek sorrendjét, nincs más dolga, mint az adott képre kattintani és a kívánt helyre húzni. Ezt követően kattintson a sorrend mentése opcióra. Ez a folyamat nem kötelező, kihagyása esetén a képek a feltöltés sorrendjében fognak megjelenni. Ez esetben azonban alaposan nézze meg, mely képet töltötte fel legelőször ugyanis ez fog megjelenni a hirdetésnél.


  1. Ezt követően az oldal tetején a hirdetés megtekintés lehetőségre kattintva megnézheti a hirdetését a már feltöltött képekkel, ezt természetesen a későbbiekben is megteheti.


  1. Ha a későbbiekben módosítani kívánja a feltöltött képeket, megteheti a hirdetéskezelőben a képfeltöltés lehetőségre kattintva. Ha sikeresen aktiválta a képfeltöltést, azt a piros színnel jelzett képek aktiválva és képfeltöltés jelzi.


  1. Ha biztosra akar menni az eladás terén érdemes minél előnyösebb képeket feltöltenie az ingatlanáról, és a fotók sorrendje sem mindegy! Ha nem biztos benne, hogy megfelelő képeket választott adunk néhány tippet!

További útmutatók